Погода в Турции
Статистика
Пользователи
Гости сайта
Сегодня нас посетили:
Новое на форуме ·
Правила форума ·
Поиск по подфорумам ·
RSS
Hande Yener
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:38 | Сообщение # 2
Турковед
Hande Yener - Pinokyo Küçüktüm Sevdiğim adamlarda kadınlarda Büyüdüğümde sanki yalan olmuşlardı Yalanlar içinde yalanlar seçenlere Benim gibi aşık Olmuşlardı Olmuşlardı Olmuşlardı Romantik yalanların ağzına çok yakışıyor Senarist ruhun habire çalışıyor Bir yanın insan sarrafı Sıfır komplex Pinokyo Pinokyo Ne kadargüzel yüzün var Tahtadan gücün var Pinokyo Pinokyo Ne kadar çok sözün var O kadar uzun burnun var Büyüdüm Sevdiğim adamlarda kadınlarda Gördüğümde sanki masal olmuşlardı Masallar içinde kaybolup gidenleri Sevmek için mağlup Olmuşlardı Olmuşlardı Olmuşlardı
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:39 | Сообщение # 3
Турковед
Hande Yener - Burdayım (Feat. Erol Temizel) Bir nefret var Kontrol yok Yürümek varken Konuşan çok Bana kızma, ben kimseye.. Bana bakma, ben kimseye.. Kızmıyorum, gülüyorum Bakıyorum, geçiyorum Kızmıyorum, gülüyorum Bakıyorum, geçiyorum Burdayım, kışkırtıyorum seni Biliyorum, delirtiyorum seni Gizlice zehirliyorum seni Kanındayım, dolaşıyorum seni Burdayım, kışkırtıyorum seni Biliyorum, delirtiyorum seni Ruhumla zincirliyorum seni Yer çekimiyim, tutuyorum seni Her şeyin var İronik çok Büyüdüm derken Küçülen çok Bana sorma, ben kimseye.. Bana uyma, ben kimseye.. Uymuyorum, gülüyorum Seçiyorum, geçiyorum Uymuyorum, gülüyorum Seçiyorum, geçiyorum
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:40 | Сообщение # 4
Турковед
Hande Yener - Yarasa Ne zaman, söyle Ne zaman anlarsın beni Kaç gün sonra Başını sallarsın? Bildiğimden değil Sevdiğimden söylediklerim Direnmek zor Tek başınayken hatırlarsın Acın acıya karışmış hissetmiyorsun bile bile Ölüyorsun belkide Bu çığlıklar kime? Arama beni ben orda yokum Ben derinlere aitim, o yeri bilirim Ruhumda bir yarasa Uçar çarpar kalbime Karanlıkta daha ne kadar Bekler insanoğlu, yeter Tanrı bunu için yaratmış Gel düş kurmaya Yalnızlıkta daha ne kadar Yaşar insanoğlu, biter Kalbin bunun için atarsa Gel düş kurmaya Bir zaman gelecek O zaman duyarsın beni yok yok deme Bencilken duymazsın Kızdığımdan değil Sevdiğimden söylediklerim Gücenmek yok Tek başınayken hatırlarsın Senin aklın karışmış Şeytan var içinde Biliyorsun belkide Bu geliyor işine
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:40 | Сообщение # 5
Турковед
Hande Yener - İyi Günler Bir savaş açtım Karşımda koca koca dünya Yenile yenile doğdum Beni duymadın Arkama baktım Peşimde koca koca dünya Katıla katıla güldün Beni duymadın Yüzümü aldın Sana yüzsüzce geldim Üstüne düştüm Yer kalmadı İyi günler de oldu Kuşku yoktu, dert yoktu Anladım sonra Sen yoktun İyi günler de oldu Yalan yoktu, şer yoktu Anladım sonra Sen yoktun Öfkemi aştım Karşımda koca koca dünya Yenile yenile doğdum Beni duymadın İçimi açtım Peşimde koca koca dünya Katıla katıla güldün Beni duymadın
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:41 | Сообщение # 6
Турковед
Hande Yener - Sanma Kendimi kandıramam Bulamam bir sebep Kaçamam kalbimden Bir suçlu aramam Gülemem, acım var Karanlıkta bulamam Sever miyim bir daha, asla Büyük konuşamam Bunu ben istedim sanma Yalnız ben değiştim sanma Söz değil aşk, yön verir Gerçek değilsen yalan gelir Tutsak olmaz aşk, özgürce gezer Aklın önüne geçer, gün gelir Sevmeyi unutamam Bulamam bir sebep Düşemem kuşkuya Bir suçlu aramam Beklerim, gücüm var İnanmazsam bulamam Siler miyim bir daha, asla Büyük konuşamam
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:41 | Сообщение # 7
Турковед
Hande Yener - Gece gündüz Korkmak yerine tanıştım Olmak yerine öldüm kaç kez Durmak yerine koştum Kaçmak yerine döndüm sana Düşmanın oldum Affettin kaç kez Yerde buldum Gökte buldum İnandım kaç kez İnandım kaç kez İnandım kaç kez Dere tepe düz gelirim ardından Seve seve yükselirim Yankılanır adın kulağımda Gece gündüz Söyle, niye vazgeçeyim yanından? Denemeyi denerim Acılarım azalır en azından Gece gündüz Susmak yerine konuştum Yanmak yerine söndüm kaç kez Durmak yerine koştum Kaçmak yerine döndüm sana Aşk mı, ölüm mü Yanıldım çok kez Yerde buldum Gökte buldum İnandım kaç kez İnandım kaç kez İnandım kaç kez
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:42 | Сообщение # 8
Турковед
Hande Yener - Yaban Gülü Dur artık yeter kızgınım Problemlerden bozgunum Yok deme yeter özgürüm Kurallardan kamburum Hediyeyse hayat Nerde sürprizleri Of doydum bayat Eziyet mi hayat Vardır güzellikleri Of sıvazlama sırtımı Ben hırçınım Asiyim asiyim Oyuncu muyum ben Yoksa bi yolcu muyum Of güldürme beni Sanki ben çocuk muyum Oyuncu muyum ben Yoksa bi yolcu muyum Of güldürme beni Sanki ben çocuk muyum Durmadın yılmadım Kararlıyım ben doymadım Saklansam da korusam Öfkemi bulmayın Korkma solmadım Yaban gülüyüm ben Açmadım anladım Daha beni anlamadın Gör işte zaman batmadım Dikenlerden suçsuzum El değmek yasak saklıyım Özelliğim bu uçtayım Seviyeyse hayat Nerde dengeleri Ne yazıyor kitap Bizlerin hayat Vardır güzellikleri Of frenleme hızımı Bak geçiyor Gençliğim gençliğim Durmadın yılmadım Kararlıyım ben doymadım Saklansam da korusam Öfkemi bulmayın Korkma solmadım Yaban gülüyüm ben Açmadım anladım Daha beni anlamadın Durmadın yılmadım Kararlıyım ben doymadım Saklansam da korusam Öfkemi bulmayın Korkma solmadım Yaban gülüyüm ben Açmadım anladım Daha beni anlamadın
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:43 | Сообщение # 9
Турковед
Hande Yener - İp Bir ip olsaydı üstünde yürürdüm Bir ip olsaydı El olsaydı uzanırdım Bir el olsaydı üşümezdim Kimim belli değil Girdaptayım Kimim belli değil Kayıptayım Bir ilk olurdu şaşırırdım Dönüş olurdu sebep olurdu Zamanı aşardım ona tutunurdum Bırakmazdım bırakmazdım Yangınları söndüren beni Islansamda söndürmez sular Şimşek çaksa ne çıkar Ağlar bulutlar bir seni Yangınları söndüren beni Islansamda söndürmez sular Kaplan olsam ne çıkar Gücüm getirirmi seni Bir ip olsaydı yanına gelirdim Bir ip olsaydı El olsaydı yetişirdi Bir el olsaydı boğulmazdım Kimim belli değil Girdaptayım Kimim belli değil Azaptayım
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:43 | Сообщение # 10
Турковед
Hande Yener - Kumar Putları yıkmaya yeni başlamıştım Yüzlerce surat gördüm alıştım Karadelik kadar hür bir zerafet Gördüm sen başkası olamazdın Yüzüme bir bak o benim Sen aşık olmadın aşk senin Yüzüme bir bak o senin Ben aşık olmadım aşk benim Dünya yuvarlak aklım unutkan Alem huzursuz kalbim kırılgan Kapıldım yine ne büyük kumar Ama oynamazsam ben olmazdım
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:44 | Сообщение # 11
Турковед
Hande Yener - Kibir Harcadım Hırpaladım çok Çok zarar verdim Beni affet İnsan tuhaf, ne hoyrat Ne şaheser ve nasıl ilkel hayret Kibir bir canavar gibi bekliyor pusuda Tıpkı bir volkan gibi uykusu da Kalbini kurban veriyor Sen aşkın talibi o galibi olmaya tutkun Yok korkusu da Ki tek bir hayat var biliyor Yan yan yan Yanmam lazım Daha yol almam lazım Kendimden caymam lazım Zor...
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:45 | Сообщение # 12
Турковед
Hande Yener - Ne Yaparsın? Olanlar yağmurundan sonra Ölümden yeniden doğumdan sonra İsmini hatırla ve sevebildiğini Çok mu zor çok mu zaman alır Çok mu uzak Şimdi gerimi duracaksın? Saklanacak mısın şimdi? Başamı döneceksin? Ne Yaparsın? Kimi seviyorsan dön etrafında Gökyüzüne uzan del parmağınla Kimi seviyorsan dön etrafında Görmüyorsa seni Göster Parmağınla
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:49 | Сообщение # 13
Турковед
Hande Yener - Yalan Olmasın Gerçek bir tanedir aslında Ve herkes bilir aslında gerçeği Ama senden yana olmayınca Denersin değiştirmeyi Biraz geç biraz erken bir an Her insan aynı yolun bir yerinde Bu kadar tanıdık çıkar mıydı yoksa Ahlaksız sayanlar sevişmeyi Benim de işime gelmez bakarsan Seni anlıyorsam bil ki mecburiyetten Yanarken yaktığını anlarsın çünkü O zaman bilebilirsin biraz halden Başkasının acısına rağmensever yürek Ama doğal cezadan korkupsaklamak Bana gelince acının esası gerek Sevdim gidiyorum de olmasın yalan Yalan yalan yalan Kederimden ölsem de bişeygelmez elimden Kaybetti aidiyetten benimaşkım değerinden İnsan karar verince öldürmeye birini Gerekçe bulur önce iknaeder kendini
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:52 | Сообщение # 14
Турковед
Hande Yener - Romeo Dün hiç yok gibi Uzak, kasımdan soğuk gibi Kar yağıyordu yalnızdım Savaşlar cepheler Sonra sen geldin Arasından sislerin Büyük yakaların vardı Gösterişliydin Dedin ki ben romeo Gerçek aşkın savaşçısı "Yalnızlık bitti Sil gözyaşlarını" Kavga etmez Sever beni Romeo romeo romeo Sabaha kadar kucaklar beni Romeo romeo romeo Hassas tüy gibi Umut giyindim zırh gibi Ağlıyordum yalnızdım Seyirciler sahneler
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:57 | Сообщение # 15
Турковед
Hande Yener - Nasıl Delirdim Yoksun ama sokakta Yanımdan geçiyorsun Nasıl delirdim gayet açık ve Gayet ne görüyorsun Okey aşk bir hastalık Sen uzak duruyorsun Sorun ne utangaç mısın? Ya da biraz çok mu cool? Ne olmak üzere olduğumu bir görsen Hecele bir kere anlarsın daha iyi Ne olmak üzere olduğumu bir görsen Delirdim bir kere bir tanısan şu halimi Herkes zekana hayran Ben sana biliyorsun Nasıl aklın var ve kalbin yok Yoksa lütfen bir yol bul Okey hoşta birşeysin Çok iyi görünüyorsun Ben aklımı kaybettim Deli kafam kalbe kul Ne olmak üzere olduğumu bir görsen Hecele bir kere anlarsın daha iyi Ne olmak üzere olduğumu bir görsen Delirdim bir kere bir tanısan şu halimi Başım ağrıyor Of ağrıyor ağrı Kesiciler kesmiyor Bedenim özgür, sefil ruhumda Kalbim demir kafeste Okey ben bir şizoysam Bütün bu akıllılar İşi gücü bırakır Neden konuşurlar bizi Ne olmak üzere olduğumu bir görsen Hecele bir kere anlarsın daha iyi Ne olmak üzere olduğumu bir görsen Delirdim bir kere bir tanısan şu halimi
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:58 | Сообщение # 16
Турковед
Hande Yener - Kötülük Yine içimde kıpırdayan Bir kötülük var Hissediyorum, uyarıyorum Sen Beni hiç tanımayan Anlat bana Hayallerini, düşüncelerini Senin hayallerin tek bombansa Gerçekler acı kurmuş saati Sen istedin ben yaptıysam Bunda ne kötülük var Duvar varsa yık geç Her zaman engeller var Duvar varsa yık geç Her zaman engeller var
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:58 | Сообщение # 17
Турковед
Hande Yener - Seni sevi yorumlar yok Eskiden Mutluluktan uzakta Gecelerin yorgun kadınıydım Kalbim hep kanardı Sen gör diye OOoo şimdi değiştim Sanki baştan Bir daha seyrettim Bulutluydu yüzüm hep, alnıma Bir güneş çizdim Seni sevi yorumlar yok O dil beni terk etti Seni sevi yorumlar yok Bulutlar gitti Eskiden deliydim Bağlıydı kollarım senindim Ağlayan biriydim Bilmezdim gücümü görmezdim
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:59 | Сообщение # 18
Турковед
Hande Yener - Kurtar Beni içimdeki acı açılıyor Sen anlıyorsun Bazen çokta güçlü değilim Sen görüyorsun Günler var Kendimle mutlu değilim Güzelliğe inancımı sarsan Zamanlar var Biliyorum sen yabancı değilsin Duramazsam suyun yüzünde birgün Uzat ellerini içine çek beni Nefes gibi kurtar beni Kalbimdeki kapı kapanıyor Affediyorsun Dünya birbirini kırıyor Sen seviyorsun
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 16:59 | Сообщение # 19
Турковед
Hande Yener - Paranoya Kusura bakma ben seni sevemedim Yalnız kalınca sevgini göremedim Dilindekiyle kalbindeki uymuyor İçimde bir ses aşkına inanmıyor Masum yalanların Artık senin olsun Beni bana bırak nolursun Nolursun Sevdirmediki doya doya Aşkın kimyası paranoya Sevdirmediki doya doya Aşkın kimyası paranoya
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 17:00 | Сообщение # 20
Турковед
Hande Yener - Fırtına Otur yanıma Boz suskunluğunu Yaşadığın ne fırtınaysa Dinlemem lazım Sonlar sadece Var yazılınca Yazdığın kanunumuzsa Yazmaman lazım Yıkar fırtına Yok zamanımız Bilmem ki rolüm neyse Oynamam lazım Nedense ben hep hazırım Zorsa, imkansızsa Yıkar fırtına Düşman değiliz Sen kaçsanda Benim korkmamam lazım Nedense ben hep hazırım Zorsa, imkansızsa Çocuk ruhluyum Ruhluyum harcayamam Senle doluyum Doluyum harcayamam Korkmam hayat doluyum Doluyum harcayamam Korkmam senle doluyum Sensiz yaşayamam
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 17:00 | Сообщение # 21
Турковед
Hande Yener - Naciye Fakir bir ananın, öksüz kızı Dinmedi yıllarca kalbinde ki sızı Gün oldu ağladı, gün oldu yalvardı Tek düşü hayatta bir yıldız olmaktı Düşünün bir kere (Naciye, Naciye) Naciye sahnede (Naciye, Naciye) Alkışlar içinde (Naciye, Naciye) Hayranlar peşinde... Naciye... Bir gün gazetede bir köşede Küçük bir ilan gördü, döndü deliye Yıldız olacaktı, paraya doyacaktı Kaçtı evden gitti verilen adrese Çık dediler sahneye (Naciye, Naciye) Başla dans etmeye (Naciye, Naciye) Şöhret kolay değil (Naciye, Naciye) Dönüşü yok geriye... Naciye... Birden gerçek göründü gözüne Artık çok geç Naciye dönemez geriye, geriye, geriye... Hala çıkar sahneye (Naciye, Naciye) Her gece dans etmeye (Naciye, Naciye) Mutlu gülümsüyor (Naciye, Naciye) Baktıkça geriye... Naciye...
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 17:02 | Сообщение # 22
Турковед
Hande Yener - Şu an Erken Seninle yürümek beni bana getiriyor Bir tüy alıp eline okşuyor zaaflarımı Kalbimin buzları kırıyorum onları Seni bulana kadar korudular kalbimi Sadece bir belki. Yokluğun yalnızlık duygusu varken Varlığın kaybetme korkusu derken Zamanla kalmıyor tortusu şu an erken
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 17:02 | Сообщение # 23
Турковед
Hande Yener - Sen Anla Sen anla, yolu yokuşa Sürmek değil Sen anla, kaderi başına Yıkmak değil Saz başka O yalan başka kollarda Aşk başka,başka, başka bu Üzgünüm, değilim Yorgunum, değilim Aşığım, deliyim Deliyim, ben deliyim Sen başka, başka birinin kollarında Ben başka, başka aşkın yollarında Ah başka, başka, başka bu Üzgünüm, değilim Yorgunum, değilim.
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 17:04 | Сообщение # 24
Турковед
Hande Yener - Aşkın Gücü Ben aşık olunca Bitti denen sonsuz aşk yeniden başlar Ben aşık olunca Ay hiç dinlenmez Gökteki ışıklar açılır İyiler kazanır Mutlu son başlar Kollarım açılır Sokağa fırlar Kör bir ruh kaybolur İki göz bulur Gözleri açılır Tanrıyı anlar Bitince bitti Gidince gelmeyecek san Aşkın gücü bu İstersen sahteye kuşan Yeniden başlar
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 17:04 | Сообщение # 25
Турковед
Hande Yener - Biraz Özgürlük Şimdi beni yere indir Soğuk yüzüme çarpsın istiyorum Süz kendini ki ayrıl Biraz Yalnızlık Biraz Aşksızlık Biraz Özgürlük Biraz Korkaklık Beni Ağlarken görme Şimdi beni yere indir Soğuk yüzüme çarpsın istiyorum Süz kendini ki ayrıl Kendine bir beden seç Sonra iyi de bir ruh
Оффлайн/ Off- line
Страница 1 из 4
1
2
3
4 »
Главная страница форума Вопросы по работе с форумом - Forum kullanımı ile ilgili sorular Это важно! - Bu Önemli! Lütfen okuyun Вопрос - ответ - Soru - cevap Все о Турции - Türkiye Hakkında Herşey Города Турции - Türkiye Şehirleri Традиции и вера турецкого народа - Türk toplumlarındaki inanç ve gelenekler Культурная жизнь Турции - Türk Kültürü Путеводитель по Турции - Türkiye Rehberi История Турции - Türk Tarihi Народы Турции - Türkiyedeki etnik gruplar Полезные ссылки, адреса, телефоны - Faydalı linkler, adresler ve telefonlar Турецкая любовь - Türk Aşkı Турецкая любовь - Türk Aşkı Замуж за турка: турецкая семья - Türkle evlilik: Türk ailesi Турецкие дети, русско-турецкие дети, русские дети в Турции - Türkiyede çocuklar Жизнь в Турции - Türkiye'de yaşam Турецкая Кухня - Türk Mutfağı Религия Ислам Христианство Диалог религий Иммиграционная, визовая и консульская информация - Göçmenlik ve vize bilgileri Визовые вопросы - Vizeyle ilgili sorular Загранпаспорт - Pasaport Образование в Турции - Türkiye'de eğitim Брак с гражданином Турции - Türk vatandaşı ile evlilik Недвижимость в Турции - Türkiye'de emlak almak Недвижимость в Турции - документы и статьи СДАМ квартиру в Турции СНИМУ квартиру в Турции ПРОДАМ квартиру в Турции КУПЛЮ квартиру в Турции Работа в Турции - Türkiye'de çalışmak Работа в Турции - законы и статьи ИЩУ работу в Турции ПРЕДЛАГАЮ работу в Турции Турецкий язык - Türkçe Турецкий язык онлайн - Türkçe online Переводы турецко-русский и русско-турецкий - Türkçe-Rusça, Rusça-Türkçe çeviril Говорим на турецком - Türkçe Konuşuyoruz Türkler için Rusça öğrenmek - Изучение русского языка для турок Турецкие Книги - Türkçe Kitaplar Книги на турецком языке - Türkçe kitaplar Книги турецких писателей на русском языке - Türk yazarların rusça yazılmış kitap Книги о Турции и Востоке - Türkiye ve Doğu ile ilgili kitaplar Турецкая Музыка - Türk Müziği Альбомы турецких исполнителей MP3 - Türk Sanatçıların Albümleri Турецкие песни MP3 - Türkçe şarkılar MP3 Клипы турецких песен - Türkçe klipler Тексты турецких песен - Türkçe Şarkıların Sözleri Переводы песен с турецкого - Türkçe Şarkıların Çevirileri Концертное видео - Konser Videoları Обсуждение турецкой музыки - Türk müziği hakkında Турецкие исполнители - Sanatçılar Hakkında Herşey Музыка разных народов MP3 - Yabancı Müzik Турецкие фильмы и сериалы - Türk filimler ve diziler Форум Великолепный Век - Muhteşem yüzyıl Турецкие сериалы - Türkçe Diziler Турецкие фильмы и фильмы о Турции - Türk Filmleri Документальные фильмы о Турции- Türkiye Videoları Турецкие телепрограммы - Türkçe Televizyon Programları Обо всем - Herşey hakkında Встречи форумчан Ищу попутчика в Турцию Просто общение Bellydance Игры и развлечения- Eğlence Ve Oyunlar Программы для компьютера- Bilgisayar İçin Programlar Новости - Haberler Новости Турции - Türkiye Haberleri Новости России - Rusya Haberleri Новости Украины - Ukrayna Haberleri Новости Беларуси - Belarus Haberleri Новости всего мира - Dünya Haberleri Новости туризма - Turizm Haberleri Политика Турции, России, Украины, Белоруси