Hande Yener
|
|
|
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 18:29 | Сообщение # 51 |
Турковед
| |
Hande Yener - Küs
Acımız büyük unutamam Seni kaybettik Gidiyorsun yanında bir tek Yüreğin eksik
Karalar giyip yas tutmamı İsteme benden Hep böyle kandırdın İnanmamı bekleme benden
Senin bana küs olduğunda bile Koşarak geldiğini Bir tek ben değil Bir tek sen değil âlem biliyor
Kurallarım var, yalan söyleyemem Senden soğuduğumu Bir tek ben değil Bir tek sen değil Âlem görüyor |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 18:33 | Сообщение # 52 |
Турковед
| |
Hande Yener - Sen Yoluna Ben Yoluma
Zamanında aşk ile yanarken Ne oldu canın gibi severken Bak her şey nasıl tersine döndü Senin aşkın balondu söndü
Vurup kapıyı çıkarken aklın neredeydi Salladığın hançer kalbime deydi Hala çılgınsın ve hala unutkan, Seni çektiğim yıl geçen seneydi
Vurup kapıyı çıkarken aklın neredeydi Salladığın hançer kalbime deydi Hala çılgınsın ve hala unutkan, Sana taptığım yıl geçen seneydi
Sen yoluna, ben yoluma Çok mutluyum artık Sen tak kimi istersen koluna |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 18:35 | Сообщение # 53 |
Турковед
| |
Hande Yener - Bana Olanlar
Mutluyum diye sevinen bendim İnanıp aşkına herşeyinle senindim Ben aradım belamı
Çekiyorum bak cezamı Hadi kalbim yeter artık Şu yaptığın revamı
Bana olanlar düşman başına Gün aşırı gelmişim yanına Ama bende hata düştüm oyununa Vazgeç yürek git kendi yoluna |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 18:36 | Сообщение # 54 |
Турковед
| |
Hande Yener - Üzgünüm O Kadın Ben Değilim
Taş gibi olsam da Sabrın bile bir sınırı var Çok büyük konuşma Her günahın tövbesi var
Bir gülüşün yeter Yüzündeki düğümün Bir çözümü yok mu Acır, olsun geçer Sanki her gidişinin Bir dönüşü yok mu
Dönüp dönüp aynı hatayı Bana yaptıramazsın canım Isıtıp ısıtıp bu numarayı Bana yutturamazsın canım
Aynı hatayı bana yaptıramazsın canım Bu numarayı bana yutturamazsın canım
Her şeyi göze alıp seviyorlar Üzgünüm o kadın ben değilim Belki gururdan olur diyemedim Ama aşkından ölebilirim |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 18:42 | Сообщение # 55 |
Турковед
| |
Hande Yener - Duyduk Duymadık Demeyin
Duyduk duymadık demeyin Doğru söyleyin N'olur benden gizlemeyin Şimdi o kimin
Yetmez miydi ona aşkım Beklemekle geçti hayatım Gece gündüz hep yalvardım Kırıldı artık sazım
İçmişim dertliyim Bir bilsen ben ne haldeyim İçmişim dertliyim Ben sensizim neyleyim |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 18:44 | Сообщение # 56 |
Турковед
| |
Hande Yener - Elin Diline Sakız Ederim
Hep sabrettim bu kadar Vicdanına koy elini söyle Her insana sabır verir ama Allah Sonum selamet mi böyle
Hayat sana ne verdiyse Yetinmeyi bilemedin Bazı günler şans dönsede İnadını yenemedin
Seni başıma taç ederim İstersen tahtından ederim Bir iki üç gece dönmezsen eğer Elin diline sakız ederim
Ben sabrettim senden ne kadar Vicdanına koy elini söyle Her insana sabır verir ama Allah Sonun selamet mi böyle |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 18:46 | Сообщение # 57 |
Турковед
| |
Hande Yener - 32 Kısım
Yine de sen bilirsin Gideceksen dur demem Sen bunlara lâyıksın Ben yüzüne söylerim
Şimdi gülüyorsun Söz dinlemiyorsun Haklı değilsin aşkım Böyle gitmeyecek
Şimdi gülüyorsun Boşa dönüyorsun Haklı değilsin aşkım Böyle gitmeyecek
32 kısım tekmili birden gelsede korkmuyorum Karlar buzlar erise ateşim var yine de sönmüyorum Cennetin ırmakları senin olsun ben ilgilenmiyorum Tahammülüm yok kimselere ben o sözü bilmiyorum |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 18:48 | Сообщение # 58 |
Турковед
| |
Hande Yener - Sözün Söz müdür
Gönlüme bir garip haller oldu Bitmeden biri diğerine tutuldu Hayıra alamet mi bunlar Çıkmadım içinden beni kurtar
Sözün söz müdür Çaresiz geliyorum peşinden Hata olabilir bu aslında Dert çekemem artık elinden
Benim sanki sana ihtiyacım var Yalnız kalmam ki ölene kadar Teselli bulsam ona değer Bu kadar ihanete akıl mı yeter |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 18:54 | Сообщение # 59 |
Турковед
| |
Hande Yener - Kazanamadık
Yazılmış aşklara çare bulamadık Güzeldi her şey yine bir arada olamadık Belki bir gün döner şansımız merak etme Biz senle kazanamadık
Hava soğuk bekleme o kapıda Yeterince acı var bavulumda Kimsenin hatrına görünmez aşk aynada Bir kader oyunu yazılmış alnımıza
Ne yardan geçer gönül Ne bir kula boyun eğer Bu el senin olsun kader Gün gelir devran döner
Yaralı yüreğimize ilaç bulamadık Güzeldi her şey başka kalpleri kırmadık Belki bir gün döner şansımız merak etme Ne sen ne ben bu oyunu kazanamadık |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 18:54 | Сообщение # 60 |
Турковед
| |
Hande Yener - Şansın Bol Olsun
Çok yürüdüm ama ne buldum Sevecek derken aşktan oldum Yolları şaşırdım en sonunda Ben de kayboldum
Hep inandım ama yanıldım Çiçeğindim el diline söz oldum Mum gibi eridim en sonunda Ben de kayboldum
Beni artık arasanda Çok zor bulursun Sana artık tek sözüm var Şansın bol olsun
Ayrılığım seni yakmadı mı? Yüzün kızarmış canın acımadı mı? Ayrılık ilacın olmadı mı? Son sözü söyledim koymadı mı? |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 18:55 | Сообщение # 61 |
Турковед
| |
Hande Yener - Hadi Geçmiş Olsun
Belki bu şarkı uyandırır seni Yüzyıllık uykundan Gitme o utandırır seni Boyundan posundan
Zaman kötü, kötü zaman Büyümelisin çocuk inan Karanlığı giymiş zaman Kâbus olur sonra rüyan
Herkesler sen de dahil Aşkıma inanmadın Beş paralık ruhun vardı Şeytana sattın Kendine bul birini Yanında güzel dursun Harcadığın bir ömre yazık Hadi geçmiş olsun
İstesem bu aşk süründürür Seni çok uzun zaman Ne öldürür ne güldürür seni Böyle gider bir zaman |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 18:55 | Сообщение # 62 |
Турковед
| |
Hande Yener - Yanmışız
Yokluğunla var oldun Anladım hatalarımı Ve neden böyle bıraktığını
Sanki çok mutlu oldun Sende gör yanlışlarını Silebildin mi yaşananları
Başkasının kolunda Bin pişman olduğunda Bensiz kalmaktan korktuğunda
Dönmeyi düşündüğünü Ne kadar üzüldüğünü Her şeyi anladım o anda
Bile bile seni, bile bile beni Ayırmaya kıyamadım bizi Acele kararlardan nasibimizi aldık Artık aşkın hakkını vermeli
Yanmışız ikimizde Uyandım ben uyan sen de Sevgilim geç olmadan gel Herşey bıraktığın yerde |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 18:57 | Сообщение # 63 |
Турковед
| |
Hande Yener - Mendil
Bir bakarsın akşam olmuş Güneş nedir görmeden Deli gönlüm âşık olmuş Sevgi nedir bilmeden
Ah bu halim Can bu halim Hep senin yüzünden Uzağıma düştün ama Düşmedin gözümden
Salla yârim mendilini Çok özledim güzel ellerini Hadi yine söyle sevdiğini Herkesi kıskandır |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 18:59 | Сообщение # 64 |
Турковед
| |
Hande Yener - Bakarım Keyfime
Niye bu kadar niye Acele etmeler Yangından kaçar gibi Terketmeler
Zaman değil ama Son sözümü dinle Gidip adam olacaksın Git sakın dönme
Günah gibi boynuna sarılmam hiç üzülme Bende can taşıyorum Bakarım keyfime |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 19:03 | Сообщение # 65 |
Турковед
| |
Hande Yener - Evlilik Sandalı
Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir yalancı gülüşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevdiğimi bir yalancı gülüşe Bir yalancı gülüşe
Yıldızları indir bu gece gözlerine Utandır beni gölgeler aşk oyunu neyime
Ben inanırım sen inanmasan da Aşkın saflığına Hayat uzun kötü şeyleri sakın Getirme aklına
Ben inanırım sen inanmasan da Aşkın saflığına Yaramazlık yok binmeden Evlilik sandalına |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 19:04 | Сообщение # 66 |
Турковед
| |
Hande Yener - Haykırdım Seni
Gün bugün Gecelerden soğuk Üşüyorum Sensiz tek başıma Gün bugün Geceden de siyah Kapkara korku çığlıkları
Dayanamam buna Eskiye dönüşü olan Bir yol bulmalı Geriye dönmeli
Işıkların yanıp söndüğü odamda Beklerim sessizce Seni ve seni biçare
Haykırdım seni yıldızlara Umutsuz benliğim isyanlarda Yarınlarım bile olmasa da Bir kıvılcım bile yeter bana |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 19:04 | Сообщение # 67 |
Турковед
| |
Hande Yener - Anlamadın ki
Ne mektubun geliyor ne de bir haberin Hayallerim bile aynı artık ezberledim Kahrolurum biliyorsun sensin tek sebebim
Dağlar gibi yüreğimi parçaladın yar sen Düğümledin yollarımı boş bıraktın kollarımı Sana verdiğim yıllarımı Acımadın ki sen
Keder olsan çekiyordum Tükensem of demiyordum Canımdan çok seviyordum Anlamadın ki sen |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 19:05 | Сообщение # 68 |
Турковед
| |
Hande Yener - Yoksa Mani
Beni yalnız sen anlarsın Bir bakınca gözlerimden Anlayan yok Ne olursun gel
Beni yalnız sen anlarsın Bir tutunca ellerimden Hiç tutan yok Ne olursun gel
Hadi bir sor bana Sor nasıl gidiyor Kimseyi bilmem ama Bana zor geliyor
Yoksa mani, yoksa engel Gel hayırsız, hadi dön gel Sen gidince kapanan kapılar Sana açık, sen gel
Söz-Müzik:Altan Çetin |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 19:05 | Сообщение # 69 |
Турковед
| |
Hande Yener - Yalanın Batsın
Sorsam bana benden yakındın Şimdi neden uzaktasın Hayal kurup, hep inandırdın, Yalanın batsın yalancısın
Kapına köleyim desen inanır mıyım Yalvarırken seni görsem inanır mıyım Yeni aşk hayatında mutluluk dilerim Dönme sakın geri çok gülerim |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 19:06 | Сообщение # 70 |
Турковед
| |
Hande Yener - Senden İbaret
Biliyor, Ona nasıl tutkun yangın yeri gönlüm biliyor Bazı gün seni sorardım geceden Rüzgârla fısıldaşırdım inceden
Senden ibaret benim aşkım Dizlerinde ölmek arzum Sıcaklığın var yastığımda Öyle saf öyle derin |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 19:07 | Сообщение # 71 |
Турковед
| |
Hande Yener - Bitmesin Bu Rüya
Bir gün yatsam rüyaya dalsam Hiç uyanmasam Sonra birden bire sevgilim gelse Bana sarılsa
Yürüsek sahilde dolaşsak kırlarda Sonra birden bana o lafı fısıldasa Yürüsek sahilde dolaşsak kırlarda Sonra birden bana aa
Allah'ım bitmesin bu rüya Sonunda evlilik olsa N'olur uyandırma Allah'ım bitmesin bu rüya Sonunda evlilik olsa |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 19:07 | Сообщение # 72 |
Турковед
| |
Hande Yener - Bunun Adı Ayrılık
Sensiz geçen bu onuncu gün Vakit doldu sonuncu gün O saf aşığın değilim artık Bekler sandığın
Sensiz geçen bu onuncu gün Vakit doldu sonuncu gün O saf aşığın değilim artık Duygularım darmadağın
Yalnız değilim sıkılmıyorum Aşk dediğin geliyor geçiyor Viran değilim yıkılmıyorum Viran kim kendine sor
Geri dönme günahkarsın Geri dönme bulamazsın Hiç düşünme bunun adı ayrılık
Biliyorsun affetmem ben Biliyorsun dert etmem ben İnan artık bunun adı ayrılık |
Оффлайн/ Off- line |
| |
souriceau |
Дата: Четверг/ Perşembe, 20.11.2008, 19:07 | Сообщение # 73 |
Турковед
| |
Hande Yener - Güvenemiyorum
Ne zor gelir anlatmak kabusları Ne zor gelir mecbur olmak gecelere Işıldamaz gözlerinde güneşin rengi Unutursun gülmeyi eğlenmeyi Tüketirsin günleri bir bir Aşk böyledir
Destanlar yazdırır taşların üstüne Yağmurlar yağdırır çöllere Ama ne fayda
Güvenemiyorum aşka Güvenemiyorum ne çare Kimlere inanmışım kimlere |
Оффлайн/ Off- line |
| |
Vilna |
Дата: Суббота/ Cumartesi, 16.03.2013, 13:26 | Сообщение # 74 |
Гид по Мармарису
Турковед
| |
Hande Yener - Bodrum
Keşkelerin olmadığı bir yerde yaşamak isterdim Yalanların aktığı bir yerde susamak isterdim Senin olmadığın ülkelerde yaşlanmak isterdim Zamanının olmadığı bir günde buluşmak isterdim Bana bu yere vize verecek kişi çok çok çok çok Seni bana hep rezil edecek kişi çok çok çok çok
Bodrum'a da gittik beraber İstanbul'da da yaşadık Sorun şehirlerde değildi Biz tam yalandık Bodrum'a da gittik beraber İstanbul'da da yaşadık Sorun şehirlerde değildi Biz tam yalandık Senle ben en yoktan zamandık (Senle ben en ...tan zamandık!)
Keşkelerin olmadığı bir yerde yaşamak isterdim Yalanların aktığı bir yerde susamak isterdim Senin olmadığın ülkelerde yaşlanmak isterdim Zamanının olmadığı bir günde buluşmak isterdim Bana bu yere vize verecek kişi çok çok çok çok Seni bana hep rezil edecek kişi çok çok çok çok
Bodrum'a da gittik beraber İstanbul'da da yaşadık Sorun şehirlerde değildi Biz tam yalandık Bodrum'a da gittik beraber İstanbul'da da yaşadık Sorun şehirlerde değildi Biz tam yalandık Senle ben en yoktan zamandık (Senle ben en ...tan zamandık!)
Princesssssssss - уже 9 лет.
Я - Наташа. Я не хочу работать. Я хочу в Турцию - 8 лет.
Самый простой способ превратить друга во врага - дать совет, который он не хочет слышать - 5 лет. |
Оффлайн/ Off- line |
| |
Alina |
Дата: Среда/ Çarşamba, 12.06.2013, 15:07 | Сообщение # 75 |
Турковед
| |
Hande Yener - Hipnoz
Aşkın kollarında zamanı unutmuşum Hayalmiş herşey Bu olmayan bir oyunmuş
Aklın yollarında gidip gelmişim Kolaymış herşey Bu olmayan bir oyunmuş
İyi değil miyim neyim? Adeta aşka hipnozum Sırlarımı sorma beni konuşturma
Kalan yine ben miyim? Kendime düş kurmuşum Gerisini sorma beni karıştırma
Kim ne derse yalan Zamanı değilse duman Kaderim nerde Bilen var mı?
Dayanamam yalan Dayanırım inan Eceli nerde Bilen var mı?
Aşkım kollarında Dengemi bulmuşum Değermiş herşey Bir dipsizden kurtulmuşum
Aşkın kollarında Kayıp olmuşum Tutkuymuş herşey Bu bitmeyen bir duyguymuş
Hayat diyet yapmak, açgözlü erkekler ve kötü bir ruh haliyle harcamak için oldukça kısa.
Benim hayatım. Benim seçimim. Benim hatalarım. Benim derslerim. Sizin işiniz değil.
Her şey hayalini kurduğun gibi olacak, sen yeter ki bekle. Unutma, şeker bardağın dibindedir. |
Оффлайн/ Off- line |
| |