Pencerede oturup Akşamlara bakarım Kimseyle konuşmadan Sensizliği yaşarım Dostlarıma anlatsam İçimdeki sancıyı Ondan fayda yok derler Sanki seni bilirler
Kim bilebilir aşkı Aşktan ölene kadar Sınırlarda yaşatır inan Kendi gidene kadar
Sanki sana hapsoldum Başka adım atmadım Gözlerimi unuttum sende Kimselere bakmadım Ve şimdi yaşıyorum Ve seni seviyorum Bilmem hangi dünyadan geldim Nereye gidiyorum
Gözünaydın gidiyorum bu sefer Yakacağım kalan anıları birer birer Yemin ettim dönüşü yok Her hikâyenin sonu aynıdır canım Başlar ve biter
Bir gurur sandım ama ben Yeni anladım Sevgiler gurur nedir tanımazmış
Bir hata ettim Yeniden başlayalım dedim Ama aşk eskisi gibi olamazmış
Deliler gibi seviyorum diyen nerde? Kaç sabah oldu inan hasretim gözlerine Düş bozumu gibi geçip giderken içimden Son sözüm sanadır ben Gidiyorum gecelerinden
Kaybolmuştun onun için Hatıralar albümlerken İhanet etti işte İçime karıştın desen Eski günler yok dışarda Geçmişini uğurlarken Elimde aynı resim Eski sevgilin ve sen
Tutulmuyor giden gider ağla ne fayda Üzülme hiç kötü niyet yok bu olayda Yazılmıyor günah değil sevmek sevap hatta Eğilmeyen kırılmaya mahkûm hayatta
Sus acısını çek gerisini hiç sorma Sev acısını çek gerisini hiç sorma
Doğru yordum ne varsa soldurdun Doğru yaramaz bir çocuktum ben Kabul seni yanlış sevdiğim hepsi hata Bir kez daha zaten olamaz korkma
Doğru yordum ne varsa soldurdun Doğru yaralı bir çocuktun sen Kabul seni yanlış sevdiğim hepsi hata Bir kez daha zaten olamaz korkma
Dün seni yolda gördüm aniden Yüzün yürüyüşün her halini gördüm Korkma bu ilgi nerden diye Korkma bu sevgi nerden diye Korkma şimdi nasıl denirdi Şefkat gibi
Rüya değildin işte ordaydın Tam ortasında hayatının Söylediğimde bana kızmıştın ama Görüyorsun ya bensiz de dönüyor dünya Şefkat gibi
Sen aşka aç Sanki herkes tok yanında Var şikâyet yok şikâyet Zor aslında Çöz aklında
Bugün sevgililer günü Arayacak kimse yok Yalnız uyu yatağında Alıştın nasıl olsa
Bugün sevgililer günü Arayacak kimse yok Aransam da ne fark eder Öyle bir şey yok aslında Yok aslında yok Yok aslında Yok aslında yok Çok yok aslında Yok aslında yok Hiç yok aslında
Nasıl zor şimdi Tanışmak başka biriyle Yeniden kurmak O devrilen cümleleri Anlatmak kendini İlk kez anlatır gibi Dinlemek her şeyi Unutması zor olsun diye
Sevdiğim film hangisi En sevdiğim şarkı, şiir, şair Yazar, çizer, siler, bozar zamanın silgisi Silse yine iyi Tükenmiş bir kalem inadında Kalır izi Sen boş versen boş vermez beni geri Nasıl zor şimdi
Sana bir yalnızın gözünden Çaldığım bir kaç damla yaş Yolladım bu sabah İyi bak ona
Yanma serpil eğlen coş sevil Ben bana çok gelemem Boş nasihat veremem Yüküm kendinden menkul Alınırım satılamam Yenilirim Sana yorgun bir miras seçerim Bırakamam Sen benden ayrı Ben senden ayrı Sen sende kaygı Ben senle aynı Apayrı
Daha giderken biliyorum yerime başkası gelir Eğer yolda karşılaşırsak sevgilim yüzünü çevir Ağır ağır aşk çok ağır yüreğim ya sus ya da bağır Aşkı sen büyüttün içimde yalan da olsa çağır Yarı yolda kaldım
Son öpüşün yine canımı yakıyor Aşk kadın ruhundan hiç anlamıyor Al gidişin yine canımı yakıyor Aşk kadın ruhundan hiç anlamıyor
Acısı çıkıyor bak yavaş yavaş Alıp götürdüğün şeyler bana geri dönüyor Bir sorumlu ararsan git başkasıyla savaş Ben seni çoktan unuttum Dile kolay geliyor
Kader senin bildiğin gibi Kolay değişmez bir tanem Taşlara kazır gibi yazılır Kolay silinmez bir tanem
Sen kendini severken Sevmenin lezzetini alamadın Ben aşkla sabah ettim Tövbeler bir muhabbet kuramadım
Sen evinde otururken Aşk kapı çalacak mı Kapını çalan her insan Doğru kişi olacak mı
Sen zırhınla savaşırken Kalp zincirinden kopar mı Öyle güçlü kalbin varsa Bana düşen bu kadar mı
Yanılıp şaşırıp sakın bir daha beni arama Allayıp pullayıp sakın kendini günahsız sanma
Bedenim senin oldu ruhum hep benimleydi Aramıza sınırı unutma güzel ellerin çizdi Bedenim senin oldu ruhun hep benimleydi Aramıza sınırı unutma senin ellerin çizdi
Korkusuzluğunuzdan korkmuş Korkular edinmişseniz Öfkesizliğinizden çekmiş Tövbeler beğenmişseniz Kimsesizliğinizden kovulmuş Isırılmış hissetmişseniz O sizseniz o sizseniz hoş geldiniz
Dostum zaman silmiş Benim gözümden akan yaşları Vakitsiz düştüğüm o erken aşkları Canım çekmiyor artık o eski suçları Kara kışa direnen, bahardan korkar mı
Çal hadi çal, hadi çal çal şarkımı Bir an olsun unutursun, arsız yalnızlığını Çal hadi çal, hadi çal çal şarkımı Hiç korkma kovalarız, omeşhur şeytanları
Akamayan sözlerini Buz kesmiş gözlerini Acımasızca üstüme Salıyorsun susuyorsun
Yağamayan yağmur gibi Uğuldayan sessizliği Hatıranın hatırına Bozmuyorsun susuyorsun
Her güzel şey biter deyip, çağırdığın bu matemin, İki yorgun şahidiyiz, ağırlıyoruz biz bizi, Her güzel şey biter deyip, çağırdığın bu matemin, İki yorgun şahidiyiz, uğurluyoruz biz bizi
Susar bu dil susar evet tadım bitti, solar bu yüz solar evet adın bitti Akmaz ki kan donar evet acım dindi Bana seni inandıran bir iz gerek, bana bizi inandıran bir iz gerek
Tamam gerçeklerden artık kaçmıyorum Biliyorum hata yaptım ışık saçmıyorum Herkes sevdiğini ister sonuç tamamen şans Son gözyaşımı da yuttum hala taşmıyorum
Yanındaki var ya ben olmalıydım Yanımdaki var ya sen olmalıydın Acı bazen zevk veriyor yaradılış böyle Teselli girmez koynuna dinmez ki aşk sözle Yanındaki var ya ben olmalıydım Yanımdaki var ya sen olmalıydın