Son sözü söylemek mi sevdiğine git demek mi zordur? Bırak beni kendim giderim, ardımdan ağlamasan da olur. İşe yarar mı bilmem, elimde eskitilmiş bir gurur.
Gün gibi ortada, çıplak, paramparça ömrüm. Ama sen hep hataları, içimde kalanları gördün. Söz verdim sana, çıktım hayatından, yürüdüm.
Son bir kez gördüm; dibimi, sonumu, mutsuzluğumu. Hangi birini yeneyim? Dibi mi, sonu mu, mutsuzluğu mu? Olan oldu, geri dönemem. Bir rüzgar eser de ürperirsen, sebebi son nefesim.
Yenilgiyi hazmedip, gururuma hapsedip gidiyorum. Yaralarım yarı açık Bendim zaten tek sanık biliyorum Asaletimden mi bilmem Yoksa korkumdan mı susuyorum
Моё последнее дыхание
Сказать ли последнее слово Сказать ли любимой, чтобы уходила сложно Оставь меня, я сам уйду Даже если ты и не будешь плакать мне вслед Поможет ли, не знаю Изношенная гордость у меня в руках
Ясно видна Нагая, разбитая на куски жизнь моя Но ты всегда видела только ошибки И то, что осталось у меня внутри Я обещал тебе Я ушёл из твоей жизни
Я увидел в последний раз Дно, конец, несчастье Что из них мне победить Дно, конец, или несчастье Случилось то, что случилось, я не могу вернуться обратно Если подует ветер, я задрожу Причина этому - моё последнее дыхание
Перенеся поражение Держа в себе свою гордость, я ухожу Мои раны полуоткрыты Тем более, что я был единственным виновным Не знаю, из-за своего ли благородства Или же из-за страха я молчу
Kolpa - Son nefesim mp3 скачать слушать онлайн, клип
Mevsimler geçti,bulutlar gitti bahar geldi. Sen istedin ve bitti, bitti de ne oldu sanki? N’olur gitme diyeceğimi sandın? Ağlayıp gecelerce biteceğimi sandın? Haberlerini alıyorum her gece, Beni soruyormuşsun herkeseeeeeeee… Koşa koşa gelsen bile,yıldızları gökten indirsen de Dikkat et sen kendine,iyi bak mutluyum böyle Koşa koşa gelsen bile,yıldızları gökten indirsen de Dikkat et sen kendine,iyi bak mutluyum böyle Mevsimler geçti,bulutlar gitti bahar geldi. Sen istedin ve bitti, bitti de ne oldu sanki? N’olur gitme diyeceğimi sandın? Ağlayıp gecelerce biteceğimi sandın? Haberlerini alıyorum her gece, Beni soruyormuşsun herkeseeeeeeee… Koşa koşa gelsen bile,yıldızları gökten indirsen de Dikkat et sen kendine,iyi bak mutluyum böyle Koşa koşa gelsen bile,yıldızları gökten indirsen de Dikkat et sen kendine,iyi bak mutluyum böyle…
Сообщение отредактировал Duygu - Воскресенье/ Pazar, 05.02.2012, 06:51
Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız
Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde
Hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerde Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde
Sana dargınım Kırgınım sana kızgınım Haksızlık vefasızlık bu Bu herşeyi inkar eden duygu Ne acı yazık Kadınım söyle sen mutlu oldun mu Bu deli adamı unuttun mu Sevdin mi gerçekten ah sevildin mi Söyle onları da öptün mü Kadınım söyle sen mutlu oldun mu Bu deli adamı unuttun mu Sevdin mi gerçekten ah seviştin mi Söyle onları da öptün mü Hiç üzülmedin mi Düşünmedin mi halimi Hiç mi sızlamadı için Bir tek iz bile yok mu benden Ne acı yazık Kadınım söyle sen mutlu oldun mu Bu deli adamı unuttun mu Sevdin mi gerçekten ah sevildin mi Söyle onları da öptün mü Kadınım söyle sen mutlu oldun mu Bu deli adamı unuttun mu Sevdin mi gerçekten ah seviştin mi Söyle onları da öptün mü?
Ne zaman unutulduk Ne zaman geçmiş zaman Ne zaman hatırladın Adımı ben sormadan
Unutulur elbet her şehir ve her insan Aldığımız hiçbir nefes bile içimizde kalmıyor inan Bu kadar fazla uzaklaşmış olamaz yıllar Bir dokun sende anlarsın içimdeki kül hala sıcak
Ama çok geç artık bundan sonra Bırakın ne olursam olayım Aklım fikrim darmadağın Yakıyor elimi ne zaman uzatsam Yatağın soğuk tarafı
Hiç kimseye bir sözüm yok Sana yok bana yok hiç kimse yok Yakıyor elimi ne zaman uzatsam Yatağın soğuk tarafı.
Bir camın buğusuna Arasına kalp koymadan Yazılmış baş harfler gibiyiz Öyle yalnız öyle sıradan
Unutulur elbet her şehir ve her insan Aldığımız hiçbir nefes bile içimizde kalmıyor inan
Холодная половина постели
Когда мы забылиcь Когда время прошло Когда ты вспомнила Не спрашивая моего имени
Конечно, забываются города и люди Даже воздух, который мы вдыхаем не остаётся у нас внутри С годами настолько отдалившись Дотронься,внутри меня пепел, но все еще горячий
Но после всего это слишком поздно Отпусти меня, будь что будет Мои мысли, думы в беспорядке Когда я протягиваю руку Ее ожигает холодная половина постели
Никому не скажу ни слова Ни тебе, ни мне, никому Когда я протягиваю руку Ее ожигает холодная половина постели
На запотевшем стекле Между которым нет сердечка Мы как две заглавные буквы Так одиноки, так обыкновенны
Конечно, забываются города и люди Даже воздух, который мы вдыхаем не остаётся у нас внутри
Kolpa - Yatağın Soğuk Tarafı mp3 скачать слушать онлайн, клип
Hayat diyet yapmak, açgözlü erkekler ve kötü bir ruh haliyle harcamak için oldukça kısa.
Kuru sıkıymış anladım bizim tüm hikayemiz Öldürmedin, bumudur en kuvvetli darben Bu sefer acıtmadı özenle seçip söylediğin sözler Hayır dedim şimdi değil Hiçbir sızı eskimeden ağlamak gerek bazen Hani durup dururken, hani hiçbir sebep yokken Aşkların ismi vardır, sayıklanır elbet unutulur. Hayır dedim şimdi değil Yalnızlığı demledim hep avuçlarımda Ne gelir ki elimden kimse tutmadıkça Söyle sen nasıl öğrendin unutmayı Birikti her acı içimde, kendime yer kalmadı
Как ты научилась забывать?
Я понял, весь наш роман уже выжат досуха Ты не убила, неужели это и был твой самый сильный удар На этот раз не причинили боли слова, которые ты так тщательно подобрала Я сказал: нет, не сейчас Иногда нужно плакать, пока никакая боль не устарела Внезапно, когда нет никакой причины У любви есть имя, им бредят, и оно, конечно, забывается Я сказал: нет, не сейчас Я все время заваривал одиночество у себя в ладонях На что я способен, что могу делать этими руками, когда их никто не держит Скажи, как ты научилась забывать? Вся боль собралась во мне, не осталось места для меня самого
Kolpa - Nasıl Öğrendin Unutmayı mp3 скачать слушать онлайн, клип
Hayat diyet yapmak, açgözlü erkekler ve kötü bir ruh haliyle harcamak için oldukça kısa.