Погода в Турции
Статистика
Пользователи
Гости сайта
Сегодня нас посетили:
Новое на форуме ·
Правила форума ·
Поиск по подфорумам ·
RSS
Hande Yener
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 06.11.2008, 22:42 | Сообщение # 1
Турковед
2000 - Senden İbaret
01 - Yalanın Batsın 02 - Bunun Adı Ayrılık 03 - Güvenemiyorum 04 - Yoksa Mani 05 - Haykırdım Seni 06 - Senden İbaret 07 - Anlamadın ki 08 - Bitmesin Bu Rüya 09 - Güvenemiyorum (Remix) 10 - Yalanın Batsın (Remix)
Доступно только для пользователей
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Пятница/ Cuma, 07.11.2008, 01:18 | Сообщение # 2
Турковед
2001 - Extra
01 - Sürünüyorum 02 - Yalanın Batsın 03 - Senden İbaret 04 - Güvenemiyorum 05 - Bitmesin Bu Rüya 06 - Yalanın Batsın (Club Mix) 07 - Sürünüyorum (Club Mix)
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Пятница/ Cuma, 07.11.2008, 01:18 | Сообщение # 3
Турковед
2002 - Sen Yoluna... Ben Yoluma
01 - Şansın Bol Olsun 02 - Duyduk Duymadık Demeyin 03 - Sen Yoluna... Ben Yoluma... 04 - Yanmışız 05 - Üzgünüm O Kadın Ben Değilim (Ü.O.K.B.) 06 - Küs 07 - Evlilik Sandalı 08 - Elin Diline Sakız Ederim 09 - Sözün Söz müdür 10 - Hadi Geçmiş Olsun 11 - Mendil 12 - 32 Kısım 13 - Bakarım Keyfime 14 - Bana Olanlar 15 - Kazanamadık 16 - Sen Yoluna... Ben Yoluma (Dans Version) 17 - Duyduk Duymadık Demeyin (Alaturka) 18 - Yanmışız (Ud Version) 19 - Yanmışız (Greko Latin)
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Пятница/ Cuma, 07.11.2008, 01:19 | Сообщение # 4
Турковед
2004 - Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor
01 - Kırmızı 02 - Bedenim Senin Oldu 03 - Bir İz Gerek 04 - Acele Etme 05 - Bu Yüzden 06 - 24 Saat 07 - Armağan 08 - Hoşgeldiniz 09 - Yanındaki Var Ya 10 - Acı Veriyor 11 - Acısı Çıkıyor 12 - Savaş Sonrası 13 - Bence Mutluyduk 14 - Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor 15 - Savaş Sonrası [Remix] 16 - 24 Saat [Remix] СКАЧАТЬ АЛЬБОМ
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Пятница/ Cuma, 07.11.2008, 01:19 | Сообщение # 5
Турковед
2006 - Apayrı
01 - Yola Devam 02 - Apayrı 03 - Nasıl Zor Şimdi 04 - Kelepçe [Club Version] 05 - Kim Bilebilir Aşkı 06 - Bugün Sevgililer Günü 07 - Şefkat Gibi 08 - Aşkın Ateşi 09 - Kanat 10 - Unut 11 - Düş Bozumu 12 - Sakin Olmalıyım 13 - Sorma 14 - Kelepçe [Clip Version] 15 - İnsanlar Çok
https://rapidshare.com/files.....ru.rar
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Пятница/ Cuma, 07.11.2008, 01:19 | Сообщение # 6
Турковед
2006 - Hande Maxi
01 - Biraz Özgürlük 02 - Deri Eldiven 03 - Heey Çocuk 04 - Kelepçe (New Version) 05 - Kim Bilebilir Aşkı (New Version) 06 - Yola Devam (New Version)
https://rapidshare.com/files.....ru.rar
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Пятница/ Cuma, 07.11.2008, 01:19 | Сообщение # 7
Турковед
2007 - Nasıl Delirdim
01 Kibir (Yanmam Lazım) 02 Ne Yaparsın 03 Yalan Olmasın 04 Romeo 05 Fırtına 06 Şu An Erken 07 Paranoya 08 Nasıl Delirdim 09 Kurtar Beni 10 Kötülük 11 Sen Anla 12 Aşkın Gücü 13 Naciye 14 Seni Seviyorumlar...Yok 15 Kibir Remix (Cd Bonus Track)
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Пятница/ Cuma, 07.11.2008, 01:20 | Сообщение # 8
Турковед
Hande Yener - 2008 - Hipnoz
01 - Hipnoz 02 - Pinokyo 03 - İyi Günler 04 - Yarasa 05 - Kumar (Putlar) 06 - Yaban Gülü 07 - Burdayım 08 - Sanma 09 - Gece Gündüz 10 - İp
Оффлайн/ Off- line
souriceau
Дата: Четверг/ Perşembe, 02.04.2009, 19:31 | Сообщение # 9
Турковед
Hande Yener - Hayrola (2009)
01. Hayrola 02. Ok Yay 03. Arsız ( Ft Teoman) 04. Deliler 05. Senden Uzakta 06. Narsist 07. Ne Rüyası feat. Ali Seval 08. Siz 09. Sarhoş Dünya 10. En Uzun Gece
Оффлайн/ Off- line
Ece
Дата: Среда/ Çarşamba, 14.04.2010, 19:16 | Сообщение # 10
Лингвист
Турковед
Hande Yener - Hande`ye Neler Oluyor (2010)
1. Yasak Aşk 2. Bodrum 3. Çöp 4. Sopa 5. Bi Gideni Mi Var ? 6. Kal Kal 7. Boşa Ağlayan Kız 8. Kalpsız 9. Neden Ayrıldık 10. Ben Kimim 11. Böyle Olacak 12. Yasak Aşk ( Remix ) 13. Sopa ( Dans Remix ) 14. Sopa ( Club Remix )
СКАЧАТЬ
Переводы как женщины: если верны, то некрасивы, а если красивы, то неверны. _____________________________ Администратор в ЛС отвечает только на административные вопросы. По другим вопросам пишите на форум
Оффлайн/ Off- line
Наташенька
Дата: Вторник/ Salı, 10.08.2010, 16:12 | Сообщение # 11
Турковед
Quote (Ece )
Hande Yener - Hande`ye Neler Oluyor (2010)
ссылка битая
Оффлайн/ Off- line
Наташенька
Дата: Вторник/ Salı, 10.08.2010, 16:17 | Сообщение # 12
Турковед
Hande Yener - Hande`ye Neler Oluyor - 2010
Оффлайн/ Off- line
Ece
Дата: Вторник/ Salı, 20.09.2011, 21:37 | Сообщение # 13
Лингвист
Турковед
Hande Yener - Teşekkürler (2011) 01. Unutulmuyor 02. Havaalanı 03. Ben Yokum 04. Teşekkürler ( Feat. Sinan Akçıl ) 05. Aşkın Dili ( Nonazayi) 06. Dön Bana 07. Kalbine Bulutluyum 08. Keşke 09. Böyle Biriyim 10. Aşk Müziği 11. Bana Anlat 12. Vakti Yok Скачать альбом Hande Yener - Teşekkürler Hande Yener - Teşekkürler (2011)
Переводы как женщины: если верны, то некрасивы, а если красивы, то неверны. _____________________________ Администратор в ЛС отвечает только на административные вопросы. По другим вопросам пишите на форум
Оффлайн/ Off- line
Alina
Дата: Суббота/ Cumartesi, 16.03.2013, 13:06 | Сообщение # 14
Турковед
Hande Yener - Kraliçe (2012)
1. Intro 2. Görevimiz Aşk 3. Hasta 4. Kraliçe 5. Bir Bela 6. Bir Şey Var 7. An Meselesi 8. Sana Söylüyorum 9. Tribe Gir 10. Hasta (Dj Pantelis Remix) 11. Kraliçe (Dj Pantelis Remix) 12. Hasta( Mert Hakan Remix) СКАЧАТЬ АЛЬБОМ
Hayat diyet yapmak, açgözlü erkekler ve kötü bir ruh haliyle harcamak için oldukça kısa. Benim hayatım. Benim seçimim. Benim hatalarım. Benim derslerim. Sizin işiniz değil. Her şey hayalini kurduğun gibi olacak, sen yeter ki bekle. Unutma, şeker bardağın dibindedir.
Оффлайн/ Off- line
Alina
Дата: Воскресенье/ Pazar, 24.03.2013, 15:17 | Сообщение # 15
Турковед
Hande Yener & Seksendört - Rüya (2012)
1.Öfkem Var (Düet) 2.Rüya (Düet) 3.Rüya (Remix) 4.Havaalanı (Remix) 5.Hayır Olamaz (Remix) 6.Unutulmuyor (House Mix) 7.Söyle (Remix) 8.Rüya (Remix) 9.Şimdi Hayat (Remix) 10.Havaalanı (Remix) 11.Öfkem Var (Hande Yener) 12.Öfkem Var (Seksendört) 13.Rüya (Remix) СКАЧАТЬ АЛЬБОМ
Hayat diyet yapmak, açgözlü erkekler ve kötü bir ruh haliyle harcamak için oldukça kısa. Benim hayatım. Benim seçimim. Benim hatalarım. Benim derslerim. Sizin işiniz değil. Her şey hayalini kurduğun gibi olacak, sen yeter ki bekle. Unutma, şeker bardağın dibindedir.
Оффлайн/ Off- line
Alina
Дата: Воскресенье/ Pazar, 24.03.2013, 15:20 | Сообщение # 16
Турковед
Hande Yener - En Güzel Şarkıları (2012)
01 - Hande Yener - Sen Yoluna Ben Yoluma 02 - Hande Yener - Bodrum 03 - Hande Yener - Havaalanı 04 - Hande Yener - Kırmızı 05 - Hande Yener - Yalanın Batsın 06 - Hande Yener - Hayrola 07 - Hande Yener - Şansın Bol Olsun 08 - Hande Yener - Hipnoz 09 - Hande Yener - Çöp 10 - Hande Yener - Uzaylı 11 - Hande Yener - Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor 12 - Hande Yener - Acele Etme 13 - Hande Yener - Duyduk Duymadik Demeyin 14 - Hande Yener - Yalan Olmasın 15 - Hande Yener - Romeo 16 - Hande Yener - Kibir (Yanmam Lazım) 17 - Hande Yener - Hadi Geçmiş Olsun 18 - Hande Yener - Hoşgeldiniz 19 - Hande Yener - Unutulmuyor 20 - Hande Yener - Aşkın Ateşi 21 - Hande Yener - Evlilik Sandalı 22 - Hande Yener - Senden İbaret 23 - Hande Yener & Teoman - Arsız 24 - Hande Yener - Kelepçe 25 - Hande Yener - Acı Veriyor 26 - Hande Yener - Bana Anlat 27 - Hande Yener - Armağan 28 - Hande Yener - Kim Bilebilir Aşkı 29 - Hande Yener - Teşekkürler ft. Sinan Akçıl 30 - Hande Yener - Sopa СКАЧАТЬ АЛЬБОМ
Оффлайн/ Off- line
Alina
Дата: Вторник/ Salı, 18.06.2013, 19:12 | Сообщение # 17
Турковед
Hande Yener - Ya Ya Ya (2013)
1. Ya Ya Ya Ya (Orjinal Versiyon) 2. Mert Hakan Remix 3. Ümit Kuzer Versiyon 4. Berna Öztürk Remix 5. Akustik Versiyon СКАЧАТЬ АЛЬБОМ
Оффлайн/ Off- line
Alina
Дата: Вторник/ Salı, 11.02.2014, 16:15 | Сообщение # 18
Турковед
Hande Yener ft. Volga Tamöz - Biri Var (2014)
1. Biri Var 2. Biri Var (Berna Öztürk Remix) 3. Biri Var (Çağın Kulaçoğlu & Tolga Diler Remix) 4. Biri Var (Cemre Burak Remix) 5. Biri Var (Ozan Öner Remix) 6. Biri Var (Murat Uyar Remix) 7. Biri Var (Akustik Version) 8. Biri Var (Extended Version) СКАЧАТЬ АЛЬБОМ
Оффлайн/ Off- line
Alina
Дата: Вторник/ Salı, 11.02.2014, 16:39 | Сообщение # 19
Турковед
Hande Yener - Remixler (Best of Remixes 2013)
1. Sopa (Club Remix) 2. Yasak Aşk (Remix) 3. Uzaylı (Dance Remix) 4. Bodrum (Club Remix) 5. Bir Gideni Mi Var (Remix) 6. Hasta (DJ Pantelis Remix) 7. Kraliçe (DJ Pantelis Remix) 8. Çöp (Club Remix) 9. Havaalani (Mustafa Yıldırım Remix) 10. Unutulmuyor (House Mix) 11. Sen Yoluna.. Ben Yoluma (Dans Versiyon) 12. Ya Ya Ya Ya (Mert Hakan Remix) СКАЧАТЬ АЛЬБОМ
Оффлайн/ Off- line
Alina
Дата: Воскресенье/ Pazar, 15.06.2014, 16:25 | Сообщение # 20
Турковед
Hande Yener - Mükemmel (2014)
СКАЧАТЬ АЛЬБОМ .
Оффлайн/ Off- line
Главная страница форума Вопросы по работе с форумом - Forum kullanımı ile ilgili sorular Это важно! - Bu Önemli! Lütfen okuyun Вопрос - ответ - Soru - cevap Все о Турции - Türkiye Hakkında Herşey Города Турции - Türkiye Şehirleri Традиции и вера турецкого народа - Türk toplumlarındaki inanç ve gelenekler Культурная жизнь Турции - Türk Kültürü Путеводитель по Турции - Türkiye Rehberi История Турции - Türk Tarihi Народы Турции - Türkiyedeki etnik gruplar Полезные ссылки, адреса, телефоны - Faydalı linkler, adresler ve telefonlar Турецкая любовь - Türk Aşkı Турецкая любовь - Türk Aşkı Замуж за турка: турецкая семья - Türkle evlilik: Türk ailesi Турецкие дети, русско-турецкие дети, русские дети в Турции - Türkiyede çocuklar Жизнь в Турции - Türkiye'de yaşam Турецкая Кухня - Türk Mutfağı Религия Ислам Христианство Диалог религий Иммиграционная, визовая и консульская информация - Göçmenlik ve vize bilgileri Визовые вопросы - Vizeyle ilgili sorular Загранпаспорт - Pasaport Образование в Турции - Türkiye'de eğitim Брак с гражданином Турции - Türk vatandaşı ile evlilik Недвижимость в Турции - Türkiye'de emlak almak Недвижимость в Турции - документы и статьи СДАМ квартиру в Турции СНИМУ квартиру в Турции ПРОДАМ квартиру в Турции КУПЛЮ квартиру в Турции Работа в Турции - Türkiye'de çalışmak Работа в Турции - законы и статьи ИЩУ работу в Турции ПРЕДЛАГАЮ работу в Турции Турецкий язык - Türkçe Турецкий язык онлайн - Türkçe online Переводы турецко-русский и русско-турецкий - Türkçe-Rusça, Rusça-Türkçe çeviril Говорим на турецком - Türkçe Konuşuyoruz Türkler için Rusça öğrenmek - Изучение русского языка для турок Турецкие Книги - Türkçe Kitaplar Книги на турецком языке - Türkçe kitaplar Книги турецких писателей на русском языке - Türk yazarların rusça yazılmış kitap Книги о Турции и Востоке - Türkiye ve Doğu ile ilgili kitaplar Турецкая Музыка - Türk Müziği Альбомы турецких исполнителей MP3 - Türk Sanatçıların Albümleri Турецкие песни MP3 - Türkçe şarkılar MP3 Клипы турецких песен - Türkçe klipler Тексты турецких песен - Türkçe Şarkıların Sözleri Переводы песен с турецкого - Türkçe Şarkıların Çevirileri Концертное видео - Konser Videoları Обсуждение турецкой музыки - Türk müziği hakkında Турецкие исполнители - Sanatçılar Hakkında Herşey Музыка разных народов MP3 - Yabancı Müzik Турецкие фильмы и сериалы - Türk filimler ve diziler Форум Великолепный Век - Muhteşem yüzyıl Турецкие сериалы - Türkçe Diziler Турецкие фильмы и фильмы о Турции - Türk Filmleri Документальные фильмы о Турции- Türkiye Videoları Турецкие телепрограммы - Türkçe Televizyon Programları Обо всем - Herşey hakkında Встречи форумчан Ищу попутчика в Турцию Просто общение Bellydance Игры и развлечения- Eğlence Ve Oyunlar Программы для компьютера- Bilgisayar İçin Programlar Новости - Haberler Новости Турции - Türkiye Haberleri Новости России - Rusya Haberleri Новости Украины - Ukrayna Haberleri Новости Беларуси - Belarus Haberleri Новости всего мира - Dünya Haberleri Новости туризма - Turizm Haberleri Политика Турции, России, Украины, Белоруси