sesi yok, yumuşak Переводы как женщины: если верны, то некрасивы, а если красивы, то неверны. _____________________________ Администратор в ЛС отвечает только на административные вопросы. По другим вопросам пишите на форум
Добавлено (19.08.2013, 00:15) --------------------------------------------- Harfleri, türkçe seslerle hafızalamış olmam bazı harfleri yeniden yeni seslerle hafızalamamı biraz zorluyor.
Ben 2011 Yılı Doktor maaşlarını eklemek istedim ama tablo ek olarak görünüyor.Sayfada görünmesini sağlayamadım maalesef.
Добавлено (19.08.2013, 23:14) --------------------------------------------- Hala seslerle uğraşıyorum ve rusca tv izliyorum.
Добавлено (19.08.2013, 23:15) --------------------------------------------- https://evimturkiye.com/forum/76-3729-5#83376 buraya bakabilirmisin olmuş mu?
kolay gelsin )) evet gordum artik.tesekkurler. ama ben moderator degilim ki, onun icin orda sizin msjnizi duzeltemem. Ece hanim gelince yapacak. "Если я не буду протирать звезды каждый вечер - они потускнеют", - думал ежик...
Сообщение отредактировал Podsnejnik - Понедельник/ Pazartesi, 19.08.2013, 23:18
Göndereceğim hediyeler konusunda karar verdim Anastasiya hanım. Hürrem Sultan kolyeleri göndereceğim. Ümit ediyorum memnun olurlar.
Добавлено (19.08.2013, 23:36) --------------------------------------------- Sizler Muhteşem Yüzyıl dizisini çok izliyormuşsunuz.Onun için bu kararı verdim.
Добавлено (19.08.2013, 23:42) --------------------------------------------- Çok bağlayıcı ve zamanımı çalıyor çalışma zamanlarım da .Şimdi tatildeyim onun için rahatım. İş zamanı izleyemem.
anladim ) ben hic izlemedim ) ben Boyle bitmesin izliyorum, cok sevdim bu dizi, Intikam bazen, ve Benim icin uzulme "Если я не буду протирать звезды каждый вечер - они потускнеют", - думал ежик...
öğrenciler hep kızlar mı? Переводы как женщины: если верны, то некрасивы, а если красивы, то неверны. _____________________________ Администратор в ЛС отвечает только на административные вопросы. По другим вопросам пишите на форум
Добавлено (19.08.2013, 23:52) --------------------------------------------- Süleyman Yüzüğü olabilir.
Добавлено (20.08.2013, 00:00) --------------------------------------------- Merhabalar Ece hanım.İyi geceler de dileyeyim. https://evimturkiye.com/forum/76-3729-5#83376 bu adresteki resmi düzenleyebilirmisiniz?
Добавлено (20.08.2013, 00:00) --------------------------------------------- Tamam olmuş teşekkür ediyorum.
$ IMAGE1 $ olunca, kopyalayıp mesajına koyun Переводы как женщины: если верны, то некрасивы, а если красивы, то неверны. _____________________________ Администратор в ЛС отвечает только на административные вопросы. По другим вопросам пишите на форум
Anladım. Başka sayfaya yükleyip link yolu vermek gerekiyormuş sanırım.Eh ihtiyaç duymam inşallah.
Добавлено (04.09.2013, 00:15) --------------------------------------------- Ekonomik gücünüz yeterli değilse,şiddetten korunma kararı alınmasını istiyor veya aile hukukuna ilişkin olan
Bulunduğunuz yerdeki Baro veya Adli Yardım Temsiliciliğinin iletişim bilgilerine
https://www.barobirlik.org.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz. Sayfa üzerindeki Türkiye haritası üzerinde
gezinerek bulunduğunuz yer Barosunun web sitesine bağlanabilirsiniz. GEREKLİ EVRAKLARBu başvuruda sizden muhtarlıktan alınacak fakirlik,ikametgah evrakı ve nüfus cüzdanı
fotokopisi(ve varsa dava ile ilgili belge ve evraklar) istenecektir.Bu evrakları başvurudan önce
hazırlayınız.
Durumunuz uygun görüldüğünde;size bir avukat atanacaktır ve sizden vekalet ücreti talep edilmeyecektir.
İSTANBUL BAROSU ADLİ YARDIM BÜROSU
Adli Yardım Bürosu, hafta içi her gün hukuki yardıma ihtiyacı olup avukatlık hizmetinden yararlanmak için
maddi olanağı bulunamayanlara, şubeler ve merkez bürosuyla hizmet sunmaktadır.
Beyoğlu Merkez bürodan yapılacak başvurular için randevu alınması gerekmektedir. İLETİŞİM Merkez Adres: İstiklal cad. Orhan Adli Apaydın sok. Baro han. Kat: 3/304 Beyoğlu/İstanbul
Lale, Selam. Nerdeydin? Özledik seni. Naber Переводы как женщины: если верны, то некрасивы, а если красивы, то неверны. _____________________________ Администратор в ЛС отвечает только на административные вопросы. По другим вопросам пишите на форум
Ece, ben de sizi ve forumunuzu özledim yaaa Türkiye'deydim, aşkımın yanında)) Türkiye'de ip adresim engellenmiş, neden bilmiyorum ama Türkiye'den foruma giriş yapamadım Şimdi evdeyim, türkçeyi unutmamak için pratik yapmam lazım, bu yüzden burada yazmaya karar verdim)))
Bana öyle geliyor ki, forumumuzda çok yeni üyeler var))