здесь лучше сказать "kendine güvenmen lazım" - должна быть уверена в себе потому что inanmak - верить в ( правильности) кого-то или чего-то kendine güvenmek - быть уверенным в себе
İnsanlara fazla değer verme, ya onları kaybedersin ya da kendini mahvedersin..
Plaza, ozaman memlekette tekstil fabrikasında kalite kontrol güvencisi şefi olarak şuanda evlendim ve ankarada yaşiyorum hem otomotiv yüzerine ithalat yapan bi firmada sekreterlik ve tercüman olarak çalışyorum
Plaza, evet, hem güzel hem yorucu, çalışma iznim yok, çok pahalıya geliyor, sigorta ücreti + prim maaşımdan dahada fazla çıktı, toplam maaşla birlikte 2000tl civarında olduğu için vaz geçtik: niye sordun, şikayetmi edeceksin yoksa eşimle ben memleketteyken bir arkadaş vasitesiyle tanıştık: eşim tabiki burdaydı o zaman, yani internette başladık ve tanışmamız 1,5 sene sürdü, sonrada türkiyeye geldim çalışmaya, 3-4 ay öyle sürdü sonrada evlendik allahın izniyle. öyle arkadaşım ...
cand, bence de konuşalım kızlar Переводы как женщины: если верны, то некрасивы, а если красивы, то неверны. _____________________________ Администратор в ЛС отвечает только на административные вопросы. По другим вопросам пишите на форум
cand, isteyecekler artık konuşmaya başlamalı ama çekiniyorlar galiba Переводы как женщины: если верны, то некрасивы, а если красивы, то неверны. _____________________________ Администратор в ЛС отвечает только на административные вопросы. По другим вопросам пишите на форум
Podsnejnik, çok geç yatıyorsun? bu saate kadar ne yapıyorsun
Günaydın herkese Переводы как женщины: если верны, то некрасивы, а если красивы, то неверны. _____________________________ Администратор в ЛС отвечает только на административные вопросы. По другим вопросам пишите на форум
Ben de dilini tam bilmiyorum ))) ben yatiyorum ve kalkiyorum gec (sekizde bende hala gece devam ediyor :4_sleep2 :), freelacete calisiyorum. metinleri yaziyorum internet sayfalari icin. "Если я не буду протирать звезды каждый вечер - они потускнеют", - думал ежик...
Podsnejnik, ben de gece çalışıyorum işlerim bu saatte daha yeni başlıyor Переводы как женщины: если верны, то некрасивы, а если красивы, то неверны. _____________________________ Администратор в ЛС отвечает только на административные вопросы. По другим вопросам пишите на форум
Bentürk, rica ederim evet Türkçe biliyorum Türkler için Rusça ders hazırlıyordum, Türklere Rusça öğretmek isterdim ama öğrenmek isteyen çok az, sonra bıraktım bu işi Переводы как женщины: если верны, то некрасивы, а если красивы, то неверны. _____________________________ Администратор в ЛС отвечает только на административные вопросы. По другим вопросам пишите на форум
Добавлено (18.08.2013, 23:26) --------------------------------------------- Ben öğreneceğim ama Ece hanım. Ь * Ы - I bunların seslendirilişlerini de anlayamıyorum.
Добавлено (18.08.2013, 23:27) --------------------------------------------- Bence kurs açarsanız ve ilan ederseniz katılım olacaktır.